Zdroj: http://www.hopsuk.cz/index.php?a=19  •  Vydáno: 14.6.2006 17:25  •  Autor: S3HOUN

Dobrý den pane 3/2006

Dobrý den pane 3 (14.6.2006)

Minibrigoška s maxišutrama
by se nechala nazvat akce na Pašince, kterou svolal Kotýsek na pátou hodinu 14.6.2006 pod skálou. Na tuto hodinu totiž bezplatně zajistil nakladač z Poline. Šutry o hmotnosti několika tun vyvalené pod nástupem se tedy díky tomuto stroji mohly přemístit o něco dále. Pochválení si zaslouží i pomocníci, kteří tuto akci přicmrdávali: Krokouš, Doktor, Ledvouš. Na vše okem dohlížel pan domácí a dirigoval u složiště.

mlynar_hanych

Úprava terénu.
Ta bude provedena časem. Dobrovolníkům se meze nekladou. Oddílová brigáda na pašince se predběžně chystá na pá 30.6. od 16:00 - kdo bude jak moci ať dorazí.

ledvous_balvan

Doplnění jištění.
Jelikož několik lezců vzneslo ústní požadavek na dojištění nástupu k cestě 14. Přímá cesta. V a 15. Cesta přes dvě kozy. V+, hodlám se tím zabývat. Do 15.7.2006 budu sbírat názory lezecké veřejnosti a několikráte si to přelezu. Pokud se kdokoli hodlá vyjádřit k danému tématu, tak prosím písemně na: strihavka(ZAV)volny.cz V případě že bude propagátorem názoru doplnění jištění, je vhodné i názor na umístění nýtu. To lze nejlépe barevnou křídou přímo na místo, popřípadě na foto puntíkem. Pokud se úsek dojistí, stane se tak nejdéle do konce července.

napsal Střihoun